banner-modernitzacio-ca

Reforma i modernització d’ascensors

modernitzacio_ascensors
La reforma d’ascensors, també coneguda com a modernització o rehabilitació d’ascensors, es pot donar per diversos motius. Els més habituals solen ésser:

  1. Per motius de seguretat i/o per normativa
  2. Per millorar el confort i l’estalvi energètic.
  3. Per actualitzar i adaptar la seva imatge a l’estètica de l’edifici.

Reforma de seguretat

El principal motiu sol ésser que aquest necessita adequar-se a la normativa vigent. Tot i que gairebé sempre ens ve imposat per una inspecció o acte d’indústria també pot ésser suggerit per l’empresa que realitza el manteniment amb previsió que aquest no superarà la següent inspecció d’indústria. Aquesta precisió sol ésser molt apreciada per els propietaris, ja que, eviten tenir una despesa sense previ avís, com sol ocórrer amb les inspeccions d’indústria.

Confort i estalvi energètic

Cada vegada hi ha més propietaris conscients en què la cura del medi ambient depèn de tothom. Conscients d’aquest fet, probablement impulsat per l’augment de l’energia, molt fabricants han desenvolupat ascensors amb un baix consum d’energia. La substitució d’antic aparells per aquests més moderns pots suposar un gran estalvi energètic, en alguns casos, el consum antic pot ésser superior al resultat de sumar el nou consum amb les despeses de manteniment.

Reforma estètica

El principal motiu sol ésser unes reformes de rehabilitació de l’entorn on aquest es troba. D’aquesta manera es realitza una modernització d’aquest aconseguint una millor integració estètica d’aquest amb la resta de l’edifici, fet que es tradueix en una millor valorització del o dels immobles de l’edifici.