Serveis

A Ascensores Prim li oferim tots els serveis que pugui necessitar per el seu ascensor. Des d’instal·lacions noves fins a manteniments preventius, passant per totes les possibles variacions d’aquests serveis. A continuació li citem els més destacats i més habituals.

blueprint

Instal·lacions i reformes

Si està pensant en instal·lar un ascensor en la seva vivenda sàpiga que cada projecte té unes particularitats que poden determinar-ne quin ascensor haurà d’instal·lar.

Veure més

Ahorro energetico ascensores

Eficiència Energètica

En els darrers anys la societat demanda cada vegada més productes eficients, bé per una consciència ecològica o bé per una reducció de despeses en la factura, és per això que els principals fabricants de maquinària d’ascensors han estat investigant i desenvolupant nous sistemes d’elevació amb un important estalvi de consum d’energia.

Veure més

modernizacion de ascensores

Reforma i modernització

La reforma d’ascensors, també coneguda com a modernització o rehabilitació d’ascensors, es pot donar per diversos motius. El més habutual sol ésser per motius de seguretat per tal de complir la normativa vigent o bé per millorar-ne el confort i l’estalvi energètic.

Veure més

subvencions-petit

Subvencions

Assessorament personalitzat amb la finalitat d’aconseguir les subvencions que s’ofereixen des de l’ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Veure més